PROFIL

Min KUNST er den samme, men NAVNET er nyt.
 Jeg hedder ikke længere Anette Riisgaard.
 
I efteråret 2017 tog jeg en stor beslutning og ændrede mit navn. Jeg har arbejdet længe og intenst på,
at finde det helt rigtige navn, der passer både til min personlighed, min kunst og min vibration. 
 
Mit nye navn er unikt - og skabt specielt til mig!

 Med mine nye vibrationer vil jeg forsætte med at skabe ekspressive, abstrakte og farverige malerier,
præcis som du kender mig..


 
Kærlige hilsner Filica  

 
I mine malerier arbejder jeg med et abstrakt formsprog, hvor farver, linjer og det maleriske står i fokus. Jeg arbejder intuitivt og ekspressivt hvor den følelsesmæssige energi er drivkraften.

Intet er bestemt på forhånd, det er et væld af stemninger og følelser der viser vejen. Glæde, vilje, spontanitet, nysgerrighed og frustration er den skabende energi.

Jeg er undersøgende og udforskende i min proces, jeg søger kaos og æstetik, liv og tilfældigheder, billedfladen veksler mellem det rå og sarte, mellem uperfekthed og ro. Lag efter lag når jeg dybere ind i billederne, - malerierne ekspanderer, - det samme gør jeg.

 
 

I 2012 sagde Filica Lysfalk sit job op efter 15 år i rejsebranchen, hun søgte efter noget mere, - hun ønskede at udleve sin drøm som kunstner.
Tre måneder sender åbnede hun i fællesskab med flere kunstnere, Helsingør Kunstgalleri, som er et levende og moderne galleri midt i Helsingør bymidte. Det er her hun bla. udstiller sin kunst og afholder sine malekurser

Filica Lysfalk er uddannet terapeutiskhealer og arbejder ud over sin kunst, som spirituel vejleder gennem kanalisering og clavoriance.