PROFIL

 Filica Orkideea Lysfalk

 
Mine malerier er ekspressive, fyldt med farver og masser af energi. At male, er en eksistentiel måde at udtrykke mig på.
Arbejdet med farver, kontraster og opbygning, er en lang, kontinuerlig proces. I løbet af denne proces, åbner billedet sig op og udvikler sig.
Min tilgang til maleriet, og de oplevelser jeg henter ved fordybelsen, sidestiller jeg med en indre kriblende følelse, hvor alle mine sanser vågner op på ny - og bliver brugt for første gang!
I mine ekspressive malerier vil du opleve indgange til forskellige rum og til forskellige lag – både i bevidstheden og i underbevidstheden.
Der kan være en forbindelse mellem det du ser i maleriet, dine egne oplevelser og den dybde, du selv indeholder.
Du får mulighed for at gå ind og reflektere og samtidig bruge dine egne anskuelser til, at opnå en anden indsigt i billedet.
Ved nærmere betragtning viser overfladen, at kunne rumme grundlag for en dybere udforskning.
Ved dette punkt, mellem fladens indhold og dybden i maleriet, kan der opstå spørgsmål omkring betydningen, oplevelsen og hvilket indtryk du får.

Du kan se mine malerier i mit galleri, her vil jeg også stå og arbejde. Der er ikke faste åbningstider, så kontakt mig hvis du har lyst til at kigge forbi.
 
Galleri Lysfalk
Nordhavnsvej 1 
3000 Helsingør,
filcalysfalk@gmail.com
Tlf 4087 5056
 
CVR 41830085
 
COPYRIGHT - JEG Filica Lysfalk har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside.
Unika værkerne er beskyttet imod efterligning og kopiering samt seriefremstlling mm. ifølge den danske ophavsretslov.
Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Filica Lysfalk på tlf: +45 4087 5056 / mail: filicalysfalk@gmail.com